postthumb
35 min
Grilltoidud
Gluteenivaba

Kiire sibulamarinaad kanale

Kanaliha omandab maitseid oluliselt kiiremini kui sea- või veiseliha. Seepärast piisab vähesest ajast, et marinaadis olles omandaks kanaliha kiiresti vajalikud maitsed. Ka seesama sibulamarinaad jagab kanalihale maitseid lihtsasti, mistõttu piisab maitsestumiseks 3-4 tunnist. Lõpptulemuseks on kerge sibulase mekiga linnuliha, mis mekib imeliselt! Gluteeni- ja laktoosivaba!

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 500-600 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 1 sibul
    • kimbuke tilli
    • 4-5 sl õli
    • soola

Valmistamine

Lõika kanafileed kolmeks või neljaks (olenevalt filee suurusest). Lõika sibul viiludeks, haki till. Pane kaussi kanatükid, sibulaviilud, till ja õli ning sega kätega komponendid segamini. Lase maitsestuda 3-4 tundi. Seejärel maitsesta fileed soolaga ning küpseta grillil fileed valmis.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun