postthumb
3
30 min
Pearoog

Köögiviljapada kalkunihakklihaga (paleoretsept)

Kellele maitsevad erinevad köögiviljad, siis see retsept on just Teile. Mahlane ja pisut vürtsikas köögiviljapada, mis valmib kiirelt ning on samal ajal ka taljesõbralik:)

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 350 g Rannamõisa jahutatud hakitud kalkunikintsuliha või rinnaliha
    • soola, pipart
    • 200 g porgandit
    • 200 g suvikõrvitsat
    • 200 g seeni
    • 1 sibul
    • 200 g paprikat
    • 2-3 tšillikaunu
    • 400 g purustatud tomateid
    • kookosrasva või õli

Valmistamine

Kuumuta pannil kookosrasv, lisa hakkliha ning prae pannil valmis. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale. Tükelda porgand ja suvikõrvits peeneteks ribadeks, viiluta seened ja sibul õhukesteks viiludeks. Tükelda paprika ja tšilli. Kuumuta pannil rasvaine ning lisa sibulaviilud ja porgandiribad. Minuti pärast lisa suvikõrvits, seened, paprika ja tšilli. Kuumuta keskmisel kuumusel mõned minutid, maitsesta soola ja pipraga. Seejärel lisa purustatud tomatid ning lase madalal kuumusel podiseda paar minutit. Kõige viimasena lisa segades juurde eelnevalt praetud hakkliha.

Tšilli võid soovi korral välja jätta!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun