postthumb
3-4
45 min
Pearoog
Lihtne

Kookoskastmes broilerikintsud

Tegemist on lihtsalt valmiva argiroaga, mis sobilik valmistamiseks peale väsitavat tööpäeva. Saab valmis ilma suurema ettevalmistuseta ning küpseb ahjus vaid pool tunnikest. Tänu retseptis kasutatavale kookospiimale jääb lõpptulemus kerge kookoselise järelmaitsega.

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa jahutatud broilerikintse
    • 1 punane sibul
    • 2 sl riivitud ingverit
    • 0,5 tl kaneeli
    • 1 sl jahu
    • 200 ml rõõska koort (10%)
    • 200 ml kookospiima
    • 50 g riivitud parmesani
    • soola, pipart

Valmistamine

Prae lihad pannil õlis mõlemalt poolt kuldseks. Tõsta seejärel ahjuvormi ning raputa peale soola, pipart.

Haki sibul ning prae pannil klaasjaks. Sega hulka ingver, kaneel ning jahu. Kuumuta läbi ning lisa siis rõõsk koor ja kookospiima. Kuumuta seni kuni pakseneb ning vala siis seejärel saadud kaste ahjuvormi. Riivi peale parmesani ning  kata vorm kaanega. Küpseta 180 kraadi juures ca 35 minutit. Paku kõrvale pastat.

Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun