postthumb
2-3
1 h
Pearoog
Lihtne

Kookospiimas küpsetatud vürtsikad broileri poolkoivad

Tšillist ja ingverist vürtsikad poolkoivad tunduvad esmalt maitstes üsna äkilised, kuid kookospiim lisab mahedust ja kreemjat mekki. Kaste valmib vaid neljast komponendist ning valmistamine kiire ja lihtne. Kuna kastet jääb potti üsna palju, siis võib koibasid serveerida näiteks munanuudlite või riisiga, mis kastmega väga hästi klapivad. Retsept ja foto: Andra Kalda

Koostisosad

Valmistamine

Kuumuta pannil õli ning pruunista broileri poolkoivad iga külje pealt kuldpruuniks. Raputa peale julgelt soola ja pipart ning tõsta koivad ahjupotti. Haki tšilli ja ingver ning lisa koos kookospiima ja sojakastmega potti. Sega läbi. Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit ilma kaaneta. Seejärel sega ning küpseta kaane all veel 25 minutit. Paku seda rooga koos riis vüi kuskussiga.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun