Koorene broilerifilee
Kevadist toidulauda iseloomustab üldjuhul mõni värske ja värviline juurvili. Need on toitainerikkad ning annavad toidule head maitset ja ilusa välimuse. Kui sinna juurde lisada näiteks broilerifileed, natuke koort, juustu ning maitsestada tšillipipra ja küüslauguga, valmib kombinatsioon, kust leiab nii häid rasv- ja aminohappeid ning kiudaineid. Rääkimata vitamiinidest ja mineraalainetest. Täpselt seda organism ju toidust vajabki.
Koostisosad
-
- 250 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
- 50 ml vahukoort
- riivitud kõva juustu
- tšillihelbeid
- 1 küüslauguküüs
- oliiviõli
Valmistamine
Prae tasasel tulel broilerifilee mõlemalt poolt. Lisa pannile natuke oliiviõli ning seejärel purustatud küüslauk ja tšillihelbed. Hauta 1-2 minutit, lisa vahukoor ja riivitud kõva juust. Lase korraks keema ning jäta seejärel paariks minutiks pann pliidile. Täisväärtusliku söögikorra saad serveerides koos meelepäraste juur- ja teraviljadega. Minule meeldib näiteks spargel. Rääkimata sellest, et seda on mugav pannil valmistada koos vahukoore ja broileriga.