postthumb
4
15 min
Supid
Gluteenivaba

Külmsupp värske kartuli ja kanaga

Pole kahtlustki, et üks kõige parem supp soojal suvepäeval on külmsupp:)

Koostisosad

    • 3 keedetud värsket kartulit
    • 0,5 kurki
    • 4 muna, keedetuna
    • 250-300 g küpsetatud linnuliha
    • värsket tilli, hakituna
    • 100 g herneid
    • 1 väike porgand, riivituna
    • 2 sl oliiviõli
    • 1 tl valgeveiniäädikat
    • 1 l keefiri
    • soola, pipart, suhkrut

Valmistamine

Tükelda retsepti 4 esimest komponenti meelepärasteks tükkideks. Lisa, till, herned ja riivporgand. Sega juurde oliiviõli, valgeveiniäädikas ning maitse järgi soola, pipart ja suhkrut. Sega läbi ning jäta segu maitsestuma ca pooleks tunniks. Seejärel sega juurde keefir ning maitsesta lõplikult. Kaunista meelepäraselt!