4
40 min
Lõunasöök
Maitserohke
Maitserohke kana-kõrvitsakarri
See roog on soojendav ja maitserikas kooslus. Paku niisama värske saialisega või serveeri koos riisiga!
Koostisosad
-
- 1 sibul
- 1 sl ingverijuurt, hakituna
- 400 g broilerikintsuliha
- 2 porgandit
- 350 g kõrvitsa viljaliha
- 1 sl karripulbrit
- 1 tl vürtsköömneid
- 1 purk (400g) purustatud tomateid
- 1 purk (400 ml) kreemjat kookospiima
- 1 sl hakitud ürte (tüümiani, pune või murulauku)
- 1 purk (400g) valgeid ube
- 50 g spinatilehti
- soola, pipart, suhkrut
Valmistamine
Haki sibul ja ingver. Kuumuta suurel pannil pisut õli ja kuumuta sibulatükid selles läbi, lisa ingver ja tükeldatud kanaliha. Prae mõned minutid, maitsestades vahepeal kana soola ja pipraga.
Koori ja tükelda väikesteks tükkideks porgand ja kõrvits ning lisa pannile. Sega juurde karripulber ja vürtsköömned. Seejärel lisa purustatud tomatid ja kookospiim ning ürdid. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.
Kuumuta keskmisel kuumusel köögiviljade pehmenemiseni. Seejärel lisa roale nõrutatud oad ja spinatilehed. Kuumuta veel mõned minutid, maitsesta lõplikult ning serveeri.