postthumb
Grilltoidud

Peekonis grillitud broilerisüdamed

Broilerisüdamed küpsevad suitsuses peekonis mõnusalt mahlaseks ja pehmeks, nii et lausa keele tahavad alla viia. Südamed on grillimiseks nagu loodud – ilma igasuguse tükeldamiseta sega lihtsalt marinaadiga ja juba nad küpsetamiseks valmis ongi. Tundub uskumatu, aga lastele on need pisikesed punnid varda otsas vägagi isuäratavad. Lisandiks grilli köögivilju või haki kõrvale paras ports värsket salatit.
Retsept ja foto:  Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Koostisosad

    • ca 700 g Rannamõisa jahutatud broilerisüdameid
    • ca 300 g suitsupeekonit
    • 1 sibul (hakituna)
    • 4 sl ketšupit
    • 1 sl sinepit
    • 4 sl õli
    • 2 tl äädikat
    • 1 tl soola
    • 10 pipratera (purustatuna)

Valmistamine

Sega omavahel südamed ja marinaadi ained ning jäta mõneks tunniks külma maitsestuma. Keera iga süda eraldi peekoniviilu sisse ja aja vardasse. Küpseta grillil mõned minutid ühelt ja mõned minutid teiselt poolt.
Foto: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun