postthumb
4
10 min
Grilltoidud
Gluteenivaba!

Pestomarinaad kanalihale

See marinaad võib kindlasti kandideerida iga-aastase lemmikretsepti tiitlile! Valmib äärmiselt lihtsalt ning lõpptulemus on suurepärane.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 750 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • soola, pipart
  • Marinaad
    • 4 sl pestot
    • 4 sl oliiviõli
    • 2 sl valgeveiniäädikat
    • 4 küüslauguküünt (soovi korral), viilutatuna

Valmistamine

Sega marinaadiained omavahel ning pane koos linnulihaga kaussi. Kata toidukile või kaanega ning jäta maitsestuma vähemalt kolmeks tunniks (kõige parem üleöö). Vahetult enne grillimist maitsesta fileed soola ja pipraga ning küpseta grillil mõlemalt poolt valmis.

Traditsioonilise basiilikupesto asemel võid kasutada mis tahes pestot!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun