postthumb
4
45 min

Suitsukanaga peedivorm

See rohkelt peeti sisaldav roog on eelkõige meeltmööda kõikidele peedisõpradele. Lisaboonuseks retsepti valmistamise lihtsus. Peet on maitsev ja kasulik, see parandab seedimist, funktsioon seedetrakt, maks ja neerud. Samuti sisaldab peet rohkesti vitamiine.

 

Foto: Ragne Värk

 

Koostisosad

    • 1 suurem peet
    • 350 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha
    • 3 sl Türgi või Kreeka jogurtit
    • soola
    • 2 dl rõõska koort (10%)
    • 2 muna
    • riivitud juustu

Valmistamine

Koori ning seejärel riivi peet. Lõika suitsutatud broilerikintsuliha väiksemateks tükkideks ning lisa riivitud peedile. Lisa ka jogurt ning sega kõik läbi, maitsesta soolaga. Pane peedisegu ahjuvormi. Klopi omavahel koor ja munad ning maitsesta soolaga. Vala vormi. Küpseta 200 kraadi juures ca 25-30 minutit. Umbes 10 minutit enne küpsetamise lõppu kata riivitud juustuga.

Võid lisada ka küüslauku!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun