postthumb
4
1 h
Lõunasöök
Lihtne

Tomati-kanahautis

Kodune kanahautis, mida serveeri kartuli, riisi, tatra või mõne muu meelepärase lisandiga.

Koostisosad

Valmistamine

Maitsesta kanaliha soola ja pipraga. Kuumuta paksupõhjalises potis paras sorts õli ja pruunista liha mõlemalt poolt kuldseks. Tõsta kõrvale.

Tükelda sibul, küüslauguküüned ja paprika. Samal pannil, kus pruunistasid kanaliha, kuumuta taas pisut õli. Prae sibulatükid pannil klaasjaks. Poole pealt lisa küüslauk ja paprika. Kuumuta minutijagu, seejärel lisa tšillihelbed ja purustatud tomatid. Sega läbi, maitsesta soola, pipra ja suhkruga ning tõsta potti eelnevalt pruunistatud kanatükid. Lase segul kiirelt keema tõusta ja hauta siis kaane all 40-45 minutit. Haki koriander ja lisa 5 minutit enne valmimise lõppu hautisele. Maitsesta lõplikult ja serveeri.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun