postthumb
Pearoog

Ürtidega broilerikintsud röstitud tomatitega

Grilli või küpseta ahjus! Suvisel ajal valmista selle retsepti järgi broilerikintsud ja tomatid grillil. Jahedamal perioodil, sobib aga see toit ahju pistmiseks ideaalselt!

 

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud broilerikintse, kondita/nahata
  • Ürdisegu
    • Kimbuke ürte (basiilikut, tüümiani, tilli, peterselli)
    • 2 küüslauguküünt
    • 0,5 sidruni riivitud koor
    • soola, pipart, suhkrut
    • 1-2 sl mahedat sinepit
    • 2-3 sl oliiviõli
  • Röstitud tomatid
    • 7 tomatit
    • parmesani
    • ürdisegu

Valmistamine

Ürdisegu valmistamiseks aseta kõik ained kaussi, maitsesta ning mikserda kõik ühtlaseks massiks. Hõõru saadud pastaga kokku broilerikintsud, jättes paar lusikatäit röstitud tomatite valmistamiseks. Grilli või aseta kintsud kergelt õliga piserdatud ahjuvormi ning küpseta 200 kraadi 30 minutit.

Samal ajal valmista ette tomatid: lõika need pooleks, määri lõikepoolele peale ürdisegu, raputa peale soola ning rohkelt parmesani juustu. Grilli või aseta tomatipoolikud vormi broilerikintsude vahele ning jäta ahjus küpsetamist. Seejärel võta vorm ahjust, riivi peale mõnusas koguses parmesani ning serveeri.

Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun