postthumb
4
1 h
Pearoog

Värskekapsa-kanahautis

Turgudele on lõpuks müügile tulnud värske kapsas. Seetõttu ongi õige aeg ühe lihtsa värskekapsahautise jaoks. Pannilt on kolinud see traditsiooniline roog hoopis ahju ning saab valmis maitsvalt ahjuvormis.

Foto: Ragne Värk

 

Koostisosad

    • ca 1 kg Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha, seljata
    • soola, pipart
    • 400 g (värsket) kapsast
    • 4 dl vett
    • suur peotäis erinevaid ürte, peenemaks hakituna
    • 4-5 sl palsamiäädikat
    • näpuotsatäis suhkrut

Valmistamine

Maitsesta broilerikintsud soola ja pipraga. Kuumuta pannil pisut õli ning pruunista broilerikintsud korralikult mõlemalt poolt. Haki kapsas peeneteks ribadeks ning aseta ahjuvormi, maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Aseta peale eelnevalt pruunistatud broilerikintsud. Vala vormi vesi, lisa ürdid, piserda peale palsamiäädikat. Kata vormi fooliumiga ning küpseta ahjus 200 kraadi juures ca 35-40 minutit.

Talvisel ajal kasuta retseptis tavalist peakapsast!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun