6-le
35 min
Eelroad
Lihtne

Ahjumuna portobellod

Portobellod on ühed mõnusamad seened – valmistamine kiire ja lihtne ning täitmisel ei ole fantaasial piire. Ahjumuna portobellod on hea vaheldus hommikusöögi laual. Muna küpsusastme võib igaüks ise valida vastavalt maitsele.

Retsept Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Valmistamine

Haki porrulauk, küüslauk ja pese oad. Prae hakkliha koos küüslauguga, maitsesta soola ja pipraga. Lisa ka porrulauk ja oad ning prae veel veidi. Puhasta seened seest ja eemalda jalad. Aseta porobellod ahjuplaadile, nirista peale õli ning raputa peale soola. Täida hakklihaseguga nii, et keskele jääks lohuke muna jaoks. Löö munad täidisele. Raputa peale soola ja pipart. Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit.

Foto: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Koostisosad

    • 6 suurt portobello seent
    • 450 g Rannamõisa hakitud kalkunikintsuliha
    • 15 cm jupp porrulaugu valget osa
    • 120 g punaseid aedube (konserv)
    • 2 küüslauguküünt
    • sool, pipar
    • 6 muna