postthumb

Bataadi-suitsukanakreem, röstitud kõrvitsaseemnetega

Erilise maitse ja väljanägemisega suupiste, mille valmistamisega saab hakkama igaüks.

Valmistamine

Koori ja keeda bataat pehmeks ja tee püree,lisa võid ja apelsinimahla.

Suitsukanakoival eemalda nahk ja tükelda kuubikuteks. Kuubikud pane bendrisse koos koorega ja blendera püreeks. Sega kaks püreed kokku ja pane ahjusaiale. Peale pudista röstitud kõrvitsaseemneid.

Foto ja retsept: Ants Uustalu

Koostisosad

    • 1 suurem bataat
    • 40 g võid
    • 100ml apelsinimahla
    • 1tk Rannamõisa suitsutatud broilerikoib
    • 100ml köögikoor
    • 30g kõrvitsaseemneid
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun