4-le
Pearoog

Broilerifilee Grand Marnier kastmes

Koorene ja apelsinimaitseline Grand Marnieriga maitsestatud broilerifilee kaste maitseb pisut magusalt ja pikantselt ning sobib serveerida nii keedetud riisi kui ka ahjus röstitud kartulisektoritega.

 

Valmistamine

Tükelda broilerifileed ja pruunista pannil õlis 5 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga ning tõsta kõrvale. Prae pannil hakitud sibulat ja küüslauku paar minutit, vala peale apelsinimahl, liköör, puljong ja vahukoor. Keeda kastet umbes 10 minutit, kuni on poole võrra kokku keenud. Tõsta kastmesse kanafileed ja kuumuta veel veidi. Maitsesta riivitud apelsinikoore, soola ja musta pipraga. Serveeri tüümiani- ahjukartulitega.

Koostisosad

    • 3 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • soola ja musta pipart
    • praadimiseks õli
    • 1 sibul
    • 2 küüslauguküünt
    • 1 apelsini riivitud koor ja pressitud mahl
    • 3 sl Grand  Marnieri likööri
    • 2 dl kanapuljongit
    • 2 dl vahukoort