postthumb
3-le
24 h 10 min

Broilerisüdamed jogurti-rohelise sibula marinaadis

Uskumatu, aga grillitud broilerisüdamed on just eriti populaarsed laste hulgas. Varda otsa pistetud pisikesed südamed, mis grillil isuäratava jume saavad, tekitavad lastes koheselt uudishimu. Kanasüdamed maitsevad uskumatult hästi, grilli lihtsalt niisama (vaid soola-pipraga maitsestades) või pista eelnevalt marinaadi. Üks hea retsept on alljärgnev.

Retsept Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

 

Valmistamine

Sega marinaadi ained. Vala südamed sõelale, loputa külma veega, nõruta ja sega marinaadi hulka. Jäta järgmise päevani maitsestuma. Aja südamed vardasse ning küpseta grillil valmis (mõlemalt poolt ca 2-3minutit).

Foto: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud broileri südameid
  • Marinaad
    • 380 g maitsestamata jogurtit
    • 2 vart rohelist sibulat
    • peotäis hakitud tüümiani
    • 0,5 tl soola
    • 1 tl suhkrut
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun