postthumb
6-le

Broileritiivad adžika marinaadis

Adžika kastet võid osta valmis kujul turult, aga ka ise valmistada pole seda mingi kunst. Soovi korral lase broileritiibadel marinaadis maitsestuda enne küpsetamist 5 tundi kuni üleöö. Teravamaitseline adžikakaste maitsestab broileritiivad krõbedaks ja vürtsikaks suupisteks.

 

Valmistamine

Pane kõik ained minilõikurisse või köögikombaini ja püreeri ühtlaseks. Vala kaste broileritiibadele ja küpseta 175 kraadises ahjus 1 tund. Kui küpsemise ajal kipub pealt liigselt pruunistuma, kata vorm pealt fooliumiga.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 2 dl isevalmistatud või valmis adžika kastet
  • Adžika
    • 6 küüslauguküünt
    • 150 g tšillikaunu
    • 1 sellerivars
    • peotäis koriandrit
    • 1 punane paprika
    • 2 tomatit
    • 2 sl õli
    • maitse järgi soola ja suhkrut
    • 700 g Rannamõisa jahutatud 2-osalisi broileritiibu