postthumb
6-le

Broileritiivad adžika marinaadis

Adžika kastet võid osta valmis kujul turult, aga ka ise valmistada pole seda mingi kunst. Soovi korral lase broileritiibadel marinaadis maitsestuda enne küpsetamist 5 tundi kuni üleöö. Teravamaitseline adžikakaste maitsestab broileritiivad krõbedaks ja vürtsikaks suupisteks.

 

Valmistamine

Pane kõik ained minilõikurisse või köögikombaini ja püreeri ühtlaseks. Vala kaste broileritiibadele ja küpseta 175 kraadises ahjus 1 tund. Kui küpsemise ajal kipub pealt liigselt pruunistuma, kata vorm pealt fooliumiga.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 2 dl isevalmistatud või valmis adžika kastet
  • Adžika
    • 6 küüslauguküünt
    • 150 g tšillikaunu
    • 1 sellerivars
    • peotäis koriandrit
    • 1 punane paprika
    • 2 tomatit
    • 2 sl õli
    • maitse järgi soola ja suhkrut
    • 700 g Rannamõisa jahutatud 2-osalisi broileritiibu
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun