Fetapallid

Üha rohkem kohtan inimesi, kes veedavad laupäevaõhtuid koos, laud täidetud erinevate suupistete ning kergeks näksimiseks mõeldud hea ja paremaga. Koos meelepärase joogipoolisega ongi siis vist ideaalne laupäevaõhtu garanteeritud. Järgnevalt ühed lihtsad suupisted just täpselt sellisele sobivale suupistelauale.

 

Valmistamine

Sega omavahel kõik ained. Vormi hakklihamassist pisikesed pallikesed ning küpseta ahjus 175 kraadi juures 15 minutit (jälgi kindlasti aega, kuna kasvõi veidi kauem küpsemisaeg võib põhjustada kuiva lõpptulemust).


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 450 g Rannamõisa Jahutatud kalkuni hakitud rinnaliha
    • 150 g fetajuustu
    • näpuotsatäis soola, jahvatatud pipart
    • 50 g riivleiba