postthumb
4
15 min

Fetapasta kana ja koriandriga

Üks maitsvamaid ja samas ka lihtsamaid pastaretsepte, mille valmistamisele kulub umbes-täpselt nii kaua, kuni potis valmib pasta. Retsept Ragne Värk kokaraamatust “Lihtsalt linnulihast. Kiired ja kodused road kanast kuni pardini.”

 

 

Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Pane spagetid soolaga maitsestatud keeva vette ning keeda seni kuni pehmed, aga siiski kergelt krõmpsud. Nõruta. Tükelda kanafileed ning prae pannil küpseks, vahepeal veidi soolaga maitsestades.

Vahepeal pane kõik fetasegu komponendid kaussi ning mikserda ühtlaseks pastaks. Kui pasta on valmis sega fetasegu ja kana spagettidega. Serveeri.

Pärast fetasegu kokku mikserdamist võid lusikaga segada sisse ka ca 2 sl röstitud mandlilaaste

Koostisosad

    • 2 (ca 350 g) Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 350 g spagette
    • soola
  • Fetasegu
    • 150 g fetajuustu
    • 75 g (ca 8 sl) oliiviõli
    • 2 sl austrikastet
    • peotäis koriandrilehti
    • 5 päikesekuivatatud tomatit