Grillitud kanatiivad pipra-vahtrasiirupikattega

Vahtrasiirupit saab kasutada ka mujal, kui ainult magusates retseptides pannkookide või jäätise peal. Vahtrasiirup sobib imehästi näiteks grill-lihale glasuuriks, mis tekitab lihale kergelt magusa maitse. Järgnev retsept on veidi piprane ning õrnalt magusa noodiga, kiirelt valmiv eelroog. Serveeri koos värske ciabattaga. Vaata ka meie retsepti broilerikoivatükkidest ja vahtrasiirupist.

Valmistamine

Kuivata majapidamispaberiga kanalihatükid ning hõõru need kokku soolaga. Sega omavahel ülejäänud ained ning hõõru kanatükid saadud seguga kokku. Küpseta grillil mõlemalt poolt valmis.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa jahutatud broileritiiva õlaosa
    • soola
    • 1 tl värskelt jahvatatud musta pipart
    • 2 sl oliiviõli
    • 2-3 sl vahtrasiirupit