postthumb
2
50 min
Pearoog
Gluteenivaba

Hakitud kalkuni rinnalihaga täidetud pudelkõrvits

See on tõsiselt üks väga maitsev roog kõrvitsast, mõnusalt kodune ja puhtad maitsed ning isegi koor kõlbab ära süüa.

Valmistamine

Lõika pudelkõrvits pikuti pooleks ja kraabi lusikaga sisu välja. Sisu jäta alles ja tükelda väiksemaks, seda kasutad täidisena. Määri seest tühi kõrvits oliiviõli ja maitsesta soola, pipra ja 0,5 tükeldatud küüslauguküünega. Rösti kõrvitsaid ahjus 15 minutit 200 kraadi juures. Samal ajal, kui kõrvits ahjus, valmista täidis. Puhasta ja tükelda seened, haki küüslauk ja sibul ning sega see tükeldatud kõrvitsa ja hakklihaga kokku ning prae kiirelt pannilt läbi, maitsesta soolaga. Lase massil väheke jahtuda, sega juurde sinep, riivitud juust, muna ja vajadusel maitsesta soola ning pipraga. Võta kõrvitsad ahjust välja ja täida kõrvitsad hakkliha-kõrvitsamassiga ning pane uuesti ahju 10 minutiks järelküpsema. Serveerimisel raputa peale parmesani.

Kui täidist peaks üle jääma, siis seda saab väga edukalt ka kiire hommikusöögi omletitäidisena kasutada!

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun