Hommikused pannkoogid

Need kergelt valmissaavad pannkoogid üllatavad peret juba esimese ampsuga. Ideelt justkui pannkoogid, maitselt ja tekstuurilt justkui õhulised kodused kotletid. Ühesõnaga veidike üht ja veidike teist:)

 

Valmistamine

Lisa hakitud kintsulihale sool, suhkur ja munad ning sega. Seejärel lisa segades juurde jahu ja keefir. Kõige viimasena sega tainasse hakitud porru. Küpseta kuumal, õliga piserdatud pannil pisikesed lusikapannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri koos sidruni-basiilikukastmega.

Kastme valmistamiseks sega kõik komponendid omavahel, maitsesta soola ja suhkruga.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 200 g Rannamõisa kalkuni hakitud kintsuliha
    • 0,5 tl soola
    • 0,5 tl suhkrut
    • 2 muna
    • 2 dl jahu
    • 2 dl  keefiri
    • 2 sl porrut, peeneks hakituna
  • Kaste
    • 250 g maitsestamata jogurtit
    • 1 riivitud sidruni koor
    • 2 sl värsket basiilikut, peeneks hakituna
    • 1 tl mahedat sinepit
    • soola, suhkrut