Tervislik

Kalkuni toorsuitsu kintsuliha grillitud rukkileivaga

Kevadiselt kerge ja pihta salendav mõnus võileib….

Valmistamine

Pane paprikad ahjuplaadile ja maitsesta soola, pipra ja ürtidega. Kuumuta ahi 200 kraadini ja küpseta paprikaid, kuni nahk hakkab kobrutama. Võta need ahjust välja, aseta kaussi ja tõmba sellele toidukile peale. Lase jahtuda. Hiljem koori paprika ja võta seemned välja. Paprika viljaliha peab jääma pehme ja kerge suitsuse maitsega. Määri rukkileib oliiviõli ja vähese küüslauguga ning seejärel grilli. Pane leiva peale grillitud paprika, kalkunisink ja kaunista salatilehtedega.


Foto: Ants Uustalu

Koostisosad

    • 4 viilu rukkileiba
    • 250 g Rannamõisa kalkuni toorsuitsu kintsuliha
    • kintsuliha
    • 1 punane paprika
    • 1 kollane paprika
    • rosmariini
    • küüslauku
    • tüümiani
    • õli
    • soola, pipart
    • salatit