postthumb
Tervislik

Kalkuni toorsuitsu kintsuliha grillitud rukkileivaga

Kevadiselt kerge ja pihta salendav mõnus võileib….

Valmistamine

Pane paprikad ahjuplaadile ja maitsesta soola, pipra ja ürtidega. Kuumuta ahi 200 kraadini ja küpseta paprikaid, kuni nahk hakkab kobrutama. Võta need ahjust välja, aseta kaussi ja tõmba sellele toidukile peale. Lase jahtuda. Hiljem koori paprika ja võta seemned välja. Paprika viljaliha peab jääma pehme ja kerge suitsuse maitsega. Määri rukkileib oliiviõli ja vähese küüslauguga ning seejärel grilli. Pane leiva peale grillitud paprika, kalkunisink ja kaunista salatilehtedega.


Foto: Ants Uustalu

Koostisosad

    • 4 viilu rukkileiba
    • 250 g Rannamõisa kalkuni toorsuitsu kintsuliha
    • kintsuliha
    • 1 punane paprika
    • 1 kollane paprika
    • rosmariini
    • küüslauku
    • tüümiani
    • õli
    • soola, pipart
    • salatit
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun