2
1 h

Kanafileerullid seene-toorjuustutäidisega

Broilerifileest on ideaalne valmistada täidisega rulli. Vasarda filee õhemaks, mõtle välja oma lemmiktäidis ning pool tööd ongi juba tehtud. Järgnevalt pakub Heimar Kuuskler välja kanafileerullide retsepti, milles täidiseks seened ja toorjuust. Head proovimist!

 

 

Foto: Ragne Värk

 

Valmistamine

Aseta broilerifilee toidukile vahele ning vasarda veidi õhemaks. Aseta fileed üksteise kõrvale ristkülikukujuliselt. Maitsesta broilerifilee soola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Haki seened väiksemaks ning prae pannil või sees pehmeks. Poole pealt lisa pannile ka peeneks hakitud küüslauk ja tüümian.   Aseta keskosale veidi toorjuustu ja selle peale seenetäidis.

Keera filee rulli ning kasta klopitud munasegusse. Kasta rull riivsaia sisse. Aseta see küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahjus 160 kraadi juures umbes 20-40 minutit, sõltuvalt rulli paksusest.  Serveeri broilerifileerulli värske salati või mõne muu meelepärase lisandiga.

Ahjust võttes lase lihal enne lõikamist ca 5 minutit seista - nii ei voola
lihamahlad välja!

Koostisosad

    • 200 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • maitse järgi Maldoni soola
    • maitse järgi musta terapipart
    • 10 g võid
    • 40 g Shitake seeni
    • 40 g Portobello seeni
    • 40 g pruune šampinjone
    • 5 g küüslauku, hakituna
    • 5 g värsket tüümiani, hakituna
    • 100 g toorjuustu
    • 1 kanamuna
    • 300 g riivsaia

Värsked inspireerivad retseptid

Vaata kõiki