postthumb
3-4
35 min
Eelroad
Lihtne

Kodused kananagitsad

Lihtne retsept koduse kananagitsate valmistamiseks. Need kana-ampsud ei vaja valmistamiseks õli, kuna küpsevad krõbedaks hoopis ahjukuumuses!

Valmistamine

Lõika kanafileed väiksemateks tükkideks ja maitsesta soolaga Pane hapukoor kaussi ning lisa kanatükid (jälgi, et kõik saaks hapukoorega kaetud). Aseta teise kaussi riivsai ning pista sellesse ükshaaval kanatükid (jälgi samuti, et kanatükid saaksid riivsaiaga ilusti kaetud). Aseta lihatükid ahjurestile (nii küpsevad need mõlemalt poolt krõbedaks) või -plaadile ning küpseta 200 kraadi juures 20-25 minutit. Serveeri koos kastmega.

Koostisosad

    • 3 Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • soola
    • ca 6 sl hapukoort
    • riivsaia
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun