postthumb
16
30 min
Pirukad
Kodune

Kanapirukakeerud päikesekuivatatud tomatitega

Kui Te olete poest ostnud lehttainast ning kõik pirukaideed on otsa saanud, siis tuleb kindlasti kasuks seesama retsept. Pirukad, mille täidiseks on kana ning päikesekuivatatud tomatitest, praesibulast ja toorjuustust valmistatud määre.

Valmistamine

Lõika kanafilee viiludeks ning prae pannil õlis küpseks, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale ning lõika kanatükid veel väiksemaks. Lõika sibul viiludeks ning prae samal pannil klaasjaks. Pane kaussi praetud sibul, päikesekuivatatud tomatid ja toorjuust ning püreesta mikseriga ühtlaseks massiks. Laota tainas lauale ning määri pealt eelnevalt valmistatud määrdega. Laota peale kanatükid ning keera tainas pikemast servast rulli. Lõika rull umbes 2-3 cm pakusteks viiludeks ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile lõikepool all. Võid kergelt pealt rulli kätega laiemaks suruda. Määri pealt lahtiklopitud munaga ning küpseta 200 kraadi juures ca 17-20 minutit.

Võid täidisele lisada ka ca 1 dl riivitud parmesani.

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun