postthumb
12 tk
30 min
Pearoog
Gluteenivaba!

Kodujuustu-hakklihakotletid

Need kotletid on kõike muud kui traditsioonilised, aga selle eest on need igati maitsvad ampsud, mis sobivad lisandiks nii riisi, värske salati, kinoa või mõne muu meelepärasega. Lisaks kodujuustule annab kotlettidele mahlakust ja maitset hapukapsas ning sulatatud juust.

Valmistamine

Pane kõik komponendid kaussi, lisa maitseks soola, pipart ning suhkrut ja sega kogu segu ühtlaseks massiks. Vormi segust pisikesed kotletid ning prae need pannil kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun