4
30 min

Kodune hakkliha-kapsahautis

Leidub mitmeid põhjuseid, miks klassikalist kapsahautist valmistada:

  • Ikka ja jälle seda valmistades veendute, et tegemist on tohutult hea toiduga;
  • See roog lennutab Teid koheselt lapsepõlve
  • Selle toidu valmistamiseks sobib ideaalselt Rannamõisa hakklihasegu broilerikintsulihast;
  • Tänu broilerihakklihsegua kasutamisele on see roog ka taljesõbralik;
  • Kapsahautis saab valmib  kiiresti ja ilma suurema vaevata;
  • Valmistamiseks on vaja vaid mõningaid komponente.

… neid põhjuseid võikski üles lugema jäädagi, aga liigume parem retsepti juurde….

Foto: Ragne Värk

 

Valmistamine

Haki sibul õhukesteks viiludeks ning prae pannil klaasjaks. Poole pealt lisa pannile hakkliha, maitsesta soola ja pipraga. Prae seni, kuni hakkliha roosakas värvus kaob. Lisa pannile peeneks hakitud kapsaribad, vesi ja sojakaste. Hauta madalal kuumusel 20-25 minutit või seni kuni kapsas on pehme, aga siiski veel krõmps kergelt. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Söö niisama või paku koos keedukartulitega.

 

Taljesõbralikuma toidu saad siis, kui kasutad linnulihast (kalkun/broiler)
valmistatud hakkliha!

Koostisosad

    • 1 sibul
    • 300 g Rannamõisa hakklihasegu broilerikintsulihast
    • 500 g kapsast
    • 6 dl vett
    • 6 sl sojakastet (heledat)
    • soola, pipart