postthumb
3
50 min
Pearoog

Koorene kana tüümiani ja päikesekuivatatud tomatitega

Selle retsepti kindlaks märksõnaks on lihtsus, kuna nõuab väga lühikest ettevamistusvaeva, seejärel teeb kogu töö ära juba ahi. Kastmeks paku ahjuvormi tekkinud maitserikast kastet. Kõrvale serveerimiseks sobib hästi kartulipüree!

Valmistamine

Pruunista kanakoivad pannil õlis mõlemalt poolt kuldseks. Vahepeal maitsesta heldelt soola ja pipraga. Pane ahjuvomi viilutatud küüslauguküüs, hakitud tüümian ja päikesekuivatatud tomatid. Lisa pruunistatud kanakoivatükid. Vala vormi puljong. Sega koor ja sinep omavahel ning vala samuti vormi. Küpseta kana 175 kraadi juures 35-45 minutit.

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa jahutatud broilerikoivatükke
    • soola, pipart
    • 1 küüslauguküüs
    • väike kimbuke tüümiani
    • 6-8 päikesekuivatatud tomatit
    • 2,5 dl kanapuljongit
    • 1 dl vahukoort
    • 2 tl mahedat sinepit
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun