postthumb
2-3
1 h

Krõbedad maapähklivõi broileripoolkoivad

Need broileripoolkoivad jäävad tõeliselt maitsvad maapähklivõikastmes. Maapähklivõi, sinep ja laim on üks huvitavamaid kooslusi ja sobivad broileripoolkoibadega imehästi. Maitselt ja konsistentsilt meenutab see  KFC restorani krõbedaid kanatooteid aga see retsept on tehtud palju tervislikumas võtmes.
Kusjuures selle valmistamine on väga lihtne!
Mõnusat katsetamist!

 

DSC_0006

Foto: Kristian Neemela

broileripoolkoib2

Foto: Kristian Neemela

Valmistamine

Sega omavahel maapähklivõi, sinep, porrulaugu viilud, tükeldatud roheline sibul, laimi mahl, sektoriteks lõigatud laimiviilud, oliiviõli ja maitsesta segu soola ning pipraga.
Tõsta broileripoolkoivad õliga määritud ahjuvormi ning vala peale maapähklivõi kaste. Sega kõik omavahel läbi, nii et broileri poolkoivad oleks täielikult maapähklivõikastmega koos.
Küpseta broilerikoibasi 180 kraadi juures 25 minutit, sis sega ja kata fooliumiga ning küpseta veel 30 minutit. ( Vahepeal sega veel broileripoolkoibasi.)

Koostisosad

    • 6 Rannamõisa broileripoolkoiba
    • 50 g maapähklivõid
    • 2  tl Dijoni sinepit
    • 30 g porrulauku ( 5-6 viilu porruulauku)
    • 4 rohelist sibulat
    • 0,5 laim (sektoriteks lõigatud)
    • 0,5 laimi mahl
    • sool/pipar
    • oliiviõli