postthumb
4
20 min
Lisandid
Gluteenivaba

Marineeritud kartuliviilud

Külm kartulilisand, mis sobib hästi pakkumiseks grillitud linnuliha kõrvale või siis serveerimiseks koos toorvorstidega!

Valmistamine

Viiluta kartul (vajadusel koori eelnevalt) ning keeda seejärel soolaga maitsestatud vees valmis. Nõruta ja jahuta. Seejärel pane kaussi kartuliviilud, õhukesed sibulaviilud ning hakitud ürdid, sega kergelt. Sega omavahel oliiviõli ja äädikas ning lisa kartulitele. Maitsesta ning raputa karpi kergelt, et kõik seguneks. Jäta maitsestuma külmkappi vähemalt kolmeks tunniks kuni üleöö!

Koostisosad

    • 1 kg (värsket) kartulit
    • 1 väiksem punane sibul
    • 1 sl värsket peterselli, hakituna
    • 2 sl värsket tilli, hakituna
    • ca 0,5 dl oliiviõli
    • 1 sl valgeveiniäädikat
    • soola, pipart, suhkrut
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun