2-le
Eelroad

Nachod kanatäidisega

Kui käin kuskil väljas istumas ja näen menüüst, et seal pakutakse täidisega nachosid on see kindlati minu esimene valik näksimiseks. Mida rohkem juustu ja täidist, seda rohkem kiidusõnu ka minu poolt. Siitpoolt ka minu versioon sellest oivalisest suupistest.

Valmistamine

Haki broilerifilee tükkideks ning pruunista kergelt pannil vahepeal soolaga maitsestades. Seejärel jaga maisilaastud kahte kuumuskindlasse vormi. Lisa vormidesse võrdselt tomatipastat ning sega kergelt läbi. Peida maisilaastude vahele broilerifileetükid, juust ja soovi korral hakitud tsillit. Raputa juustu ka kõige peale. Küpseta või grilli ahjus 200 kraadi juures seni kuni juust on pealt sulanud.


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 150 g Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • 100 g maisilaaste
    • 100 g riivitud juustu
    • 4 sl tomatipastat
    • ca 1 sl haktud konserveeritud tšillipipart (soovi korral)
    • soola