3-le
24 h 15 min
Eelroad
Lihtne

Õllemarinaadis kalkuniliha

Kalkuniliha on üks mõnusamaid lihasid grillimiseks. Lõpptulemusena jääb liha hästi mahlaseks. Kui külmkapis kipub veidi üle olema õlut, siis tasub kindlasti seda retsepti proovida.

Valmistamine

Segage omavahel kokku marinaadiained. Lõigake kalkuniliha väikemateks tükkideks ning pistke need marinaadi. Laske maitsestuda üleöö.

Seejärel eemaldage üleliigne marinaad, maitsestage soola-pipraga ning küpsetage grillil mõlemalt poolt valmis. Vahepeal pintseldage lihatükke marinaadiga

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 500 g Rannamõisa jahutatud kalkunikintsuliha või kalkunirinnafileed
    • soola, pipart
  • Marinaad
    • 2 dl tumedat õlut
    • ca 6 sl sidrunist pressitud mahla
    • 4 küüslauguküünt, viilutatuna
    • 3 loorberilehte
    • 2 tl mahedat sinepit
    • 4 sl tilli, peeneks hakituna