postthumb
2
20 min

Päikesekuivatatud tomatite ja mozzarella juustuga täidetud kanafilee

See on üks lihtne retsept, mille valmistamine ei võta rohkem aega, kui 20 minutit. Päikesekuivatatud tomatid ja mozzarella toimivad koos ülihästi ning annavad broilerifileele hõrgu maitse.
Väga sobilik valmistada peale kiiret tööpäeva.

 

 

 

 

 

rannamõisa täidetud kana tomatgia avaldamiseks

Foto: Kristian Neemela

Valmistamine

Lõika broilerifileele pikuti "tasku" sisse. Tükelda päikesekuivatatud tomatid ja mozzarella väiksemaks ja täida broilerifilee tomati-mozzarella seguga ning kinnita "taskud" puutikkudega.
Pruunista pannil oliiviõlis kanataskud, maitsesta soola ja pipraga, keera kuumus väiksemaks ning küpseta kaane all umbes 10 minutit.

Kanataskud võid täita juba eelmine päev ja järgmine päev on ainult küpsetamiserõõm. Nii hoiad aega kokku!

Koostisosad

    • 2 Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 6 päikesekuivatatud tomatit
    • 70 g mozzarella juustu
    • sool/pipar
    • Oliiviõli