postthumb
20tk
1 h

Pardirostbiif tomatimoosiga

Üks lihtne suupiste, mis maitseb eriliselt. Tomatimoosiga sobib pardifilee ülihästi. Talvisel ajal, kui tomatite maitse kiita ei ole, kasuta valmistamiseks kirsstomateid. Suvisel ajal aga valmista see moos kodumaistest punapüsksetest tomatihakatistest. Retsept: Ants Uustalu.

Valmistamine

Pardifilee puhasta kelmetest ja rasvast. Maitsesta ja rösti pannil. Määri filee meega ja pane ahju. 110C juures 20 minutit(oleneb muidugi filee suurusest) Ahjust välja võttes lase 10 minutit puhata. Lõika õhukesed viilud.

Tomatimoos: Koori tomatid ja puhasta vartest. Tükelda tomatid, sibul, tšilli ja riivi sidrunikoor. Pane väiksesse potti ja hauta kuni vedelik kaob. Lisa ka natukene mett tomatimoosile. Serveeri koos pardirostbiifiga.

Foto: Antsa Uustalu

Koostisosad

    • 1 Rannamõisa jahutatud pardifilee
    • 500g tomateid
    • 1 shallot sibul
    • 2 spl mett
    • natukene tšillit
    • 1 sidrunikoor
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun