3
20 min

Pasta vahukoore ja suitsukanaga

Üks pastaretsept, mis sobib valmistamiseks siis, kui aega napib söögi valmistamiseks. Retseptis on kasutatud suitsukana, kuid kui soovid, küpseta pannil valmis pardifilee ning lisa viiludeks lõigatud liha koos pannile tekkinud poole koguse rasvaga pastaroale kõige lõpuks.


Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Keetke pasta soolaga maitsestatud vees valmis (ehk “al dente”). Nõrutage lohakalt.

Kuumutage pannil koor, piim ja toorjuust seni, kuni juust on sulanud. Seejärel segage juurde riivitud sinihallitusjuust ja parmesan. Segage ning lisage pannile tükeldatud suitsukana. Kõige lõpuks asetage pannile keedetud pasta ning segage kastmega kokku, vajadusel maitsestage. Serveerige riivitud parmesaniga. Sega pastaroale sisse ka väike kimp hakitud murulauku.

Koostisosad

    • 300 g spagette
    • soola
    • 2dl rõõska koort (35%)
    • 1 dl piima
    • 75 g Farmi Köögi toorjuustu
    • 50 g sinihallitusjuustu
    • 1 dl parmesani
    • 250g Rannamõisa suitsutatud broilerikoiba