postthumb

Pestobroilerifilee ja ahjutomatitega täidetud ciabatta

Ahjus krõbedaks küpsetatud ciabatta vahele on rikkalikult laotud itaalia köögi parimaid palasid- pestokastmega maitsestatud broilerifileed, mozzarellat, päikesekuivatatud tomateid ja basiilikut. Naudi sooja ja krõbedana.

 

 

 

neljale

4 väiksemat ciabattat
pintseldamiseks õli
2 Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
soola ja musta pipart
2 sl rohelist pestokastet
50 g delikatess mozzarella juustu
1 dl päikesekuivatatud tomateid
värsket basiilikut

Lõika ciabattad pikisuunas pooleks. Pintselda ciabattad õliga ja küpseta ahjus krõbedaks. Prae pannil broilerifileed. Maitsesta soola ja musta pipraga. Määri pealt pestoga ja viiluta. Lao ciabatta vahele broilerifileed, viilutatud mozzarellat, tomateid ja basiilikut.


Foto: Angeelika Kang

Valmistamine

Koostisosad

    • 1 pk lasanjeplaate
    • 1 sibul
    • 100g Rannamõisa Lepasuitsu broileri kintsufilee rulaadi
    • 2 küüslauguküünt
    • 350 g Rannamõisa Hakitud kalkuni kintsuliha
    • suur peotäis värskeid ürte (basiilikut, tilli, salveilehti, estragoni, peterselli)
    • 400 g purustatud tomateid
    • 2 dl puljongit (kana või loomaliha)
    • 1 dl jahu
    • 1 l piima
    • 300 g riivjuustu
    • 125 g mozzarellat
    • 0,25 tl jahvatatud muskaatpähklit
    • soola, musta pipart
    • oliiviõli