1
20 min
Gluteenivaba

Ricotta omlett

See omlett valmib pisut teisiti, kui tavapärase retsepti järgi valmistatu. Nimelt on munasegusse valmistamisel lisatud pisut ricotta kohupiima, mis roa tekstuurilt meeldivalt täidlaseks muudab.

 

 

Foto: Ragne Värkomlett

Valmistamine

Pane kõik komponendid kaussi, lisa maitseks soola ja pipart ning vahusta vispliga kogu segu korralikult segamini. Seejärel kuumuta pannil pisut õli ning vala segu pannile küpsema. Alanda kuumus keskmise temperatuurini (või pisut isegi madalamale). Kui pannil munasegu äärtest küpsema hakkab, siis lükka lusikaga servasid panni keskele, et vedelamad kohad jällegi äärtesse valguks – nii küpseb omlett ühtlaselt. Laota ühele omletipoolele riivitud juust, ribadeks lõigatud singiribad ning hakitud till. Tõsta üks omletipool teisele ning serveeri koheselt meelepäraste lisanditega!

Koostisosad

    • 2 muna
    • 2 sl ricotta kohupiima
    • 2 sl vett
    • 2 sl piima
    • soola, pipart
  • Täidis
    • 4 singiviilu kanalihast
    • peotäis riivitud juustu
    • 1 sl tilli, peeneks hakituna