postthumb
4-le

Riisipannkoogid pardifileega

Kerged suvised suupisted, kus täidises on eriti mugav ära kasutada eelmisel õhtul grillitud pardifileed. Pardifilee asemel sobib suurepäraselt ka broilerifilee.

Valmistamine

Prae pardirinnafilee pannil küpseks ja maitsesta soola ning pipraga. Jahuta ja lõika hästi õhukesteks viiludeks. Prae pannil õlis fileesid, kuni kergelt pruunistuvad mõlemalt poolt. Lisa hakitud küüslauk ja prae veel veidi. Lisa teriyaki kaste ja kuumuta veel hetk. Tõsta tulelt. Kasta riisipannkoogid paariks minutiks ükshaaval sooja vette pehmenema. Aseta küpsetuspaberile ja kata pardifilee, rediseribade ja rukolaga. Keera rulli ja serveeri kohe.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 2 Rannamõisa jahutatud pardirinnafileed
    • soola ja musta pipart
    • 2 sl Teriyaki kastet
    • 2 küüslauguküünt
    • 8 riisipannkooki
    • 8 redist
    • rukola salatit
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun