postthumb
2 tk

Singi-juustu paninid killukese ananassiga

Üks lihtne klassika – singi-juustu panini, kus lisandiks mahlasust jagav ananass.

Valmistamine

Määri saiaviiludele peale majoneesi. Aseta igale saiaviilule 2 singiviilu ning raputa peale riivitud juustu. Jaota ananassitükid ja hakitud basiilik saiadele ning tõsta ettevaatlikult üks saiapool teise peale. Grilli kuuma võileivagrilliga kuldseks.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 4 viilu röstsaia
    • majoneesi
    • 8 viilu Rannamõisa kalkuni kintsuliha keedusinki
    • 4 sl riivitud juustu
    • 2 sl ananassitükke
    • basiilikut  
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun