postthumb
4-le

Sügisene vitamiinipomm lepasuitsu broilerikintsulihaga

Värskendav sügissalat, kus pärliteks just praegu oma parimas headuses granaatõunad ja suitsused boilerikintsuliha viilud.

 

Valmistamine

Pese spinatilehed ja kurna või kuivata salatikuivatajaga. Lõika apelsinidest sektorid ja puhasta granaatõun. Lõika broilerikintsuliha viiludeks. Sega kõik salatikastme ained omavahel ühtlaseks. Lao salatiained vaagnale ja nirista peale kaste. Serveeri kohe.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 200 g beebispinatit
    • 2 apelsini
    • 1 granaatõun
    • 200 g Rannamõisa marineeritud lepasuitsu broilerikintsuliha „Maiuspala“
  • Kaste
    • 2 sl pressitud apelsinimahla
    • 2 sl viinamarjaseemne õli
    • 1 tl täistera sinepit
    • 1 tl vedelat mett
    • soola ja musta pipart