postthumb
12 tk
15 min
Lisa tšillit

Täidetud munad singi ja kapparitega

See retsept sobib ideaalselt munadepühadeks või siis pärast seda, kui munade värvimisest/koksimisest on järele jäänud mõned munad. Veidi teistsugune retsept, kui klassikalised täidetud munad, aga väärib kohe kindlasti proovimist! Retsept: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Valmistamine

Poolita munad ja eemalda kollased. Sega munakollased hakitud kapparite, peeneks hakitud singi, majoneesi ja mädarõikaga. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga ning kui segu tundub liiga paks, lisa majoneesi. Täida munad seguga.

Foto: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Koostisosad

    • 6 keedetud muna
    • 40 g Rannamõisa kalkuni rinnafilee keedusinki
    • 1 sl kappareid
    • 2 sl majoneesi
    • 1 tl mädarõigast
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun