postthumb
3
45 min

Tanguroog avokaadokreemiga

Lihtne ja toitev tanguroog, millele annab mõnusat kreemisust avokaadost ja rõõsast koorest valmistatud kreem. See annab kogu roale siduvust ja meeldivat tekstuuri.


Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Loputa odratang korralikult voolava vee all ning pane likku umbes pooleks tunniks. Seejärel keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Nõruta.

Koori ja puhasta porgand ning lõika õhukesteks ribadeks. Kuumuta pannil õli ning prae porgandiribad ning terved kirsstomatid pannil läbi. Tõsta kõrvale. Samal pannil prae hakkliha valmis, maitsesta soola ja pipraga. Lisa eelnevalt praetud porgandid, tomatid ning keedetud tangud ja prae läbi.

Mikserda avokaado ning rõõsk koor omavahel kreemiks. Kui soovid vedelamat konsistentsi, siis lisa koort. Lisa avokaadokreem tanguraole, ise pidevalt segades. Maitsesta lõplikult ning serveeri koos riivitud parmesaniga.

Proovi ka suistukanaga!

Koostisosad

    • 2 dl odratangu
    • 150 g porgandit
    • ca 15 kirsstomatit
    • 250 g Rannamõisa hakitud kalkuni kintsuliha või -broilerikintsuliha
    • 0,5 küpset avokaadot
    • 1-2 dl rõõska koort (35%)
    • parmesani
    • soola, pipart