postthumb
8-le
20 min
Lihtne

Toorsuitsu kalkunisink, kitsepiimavõiga praetud saia ja maapirniõhikutega

Suupiste pidulauale.

Valmistamine

Kuumuta õli potis ja friteeri maapirni õhukesed viilud õlis. Tõsta õlist välja ja nõruta majapidamispaberil, raputa peale ka soola. Lõika vormiga saiast välja kujud ja prae kitsepiimavõis kuldpruuniks. Tõsta praetud saiale toorsuitsusink ja maapirniõhikud.

Foto: Ants Uustalu

Koostisosad

    • 4 viilu Rannamõisa toorsuitsu sinki
    • 2 keskmine maapirn
    • 1 saiaviil
    • 30 g kitsepiimavõid
    • Õli
    • Soola
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun